ASSOCIACIONS

Un dels objectius de Dones Artistes Rurals, (projecte de Tectònica Cultural) en cadascun dels territoris en els quals treballem, és el de teixir xarxes i construir relacions entre professionals i impulsar el suport mutu i l’associacionisme. Per això, en cada territori en el qual hem treballat, una vegada acabada l’etapa formativa de DAR, han sorgit en cada context diverses associacions. La motivació és mantenir i enfortir les relacions i les dinàmiques de treball que s’han desenvolupat durant el programa de Dones Artistes Rurals.

Ací us compartim els enllaços de les diferents associacions de dones artistes que han sorgit a arrel del treball que fem a DAR. En la majoria dels casos, s’han creat des de l’inici i en alguns, les associacions ja existien però mancaven d’impuls i relleu. Per a nosaltres, aquesta és l’evidència i la prova de l’èxit del programa Dones Artistes Rurals, que abans de res, cerca impulsar, visibilitzar, empoderar i dinamitzar el sector cultural i artístic en contextos perifèrics.

També us deixem una guia sobre com crear una associació que ha realitzat Núria Gómez Bolufer, Tèc. de cultura i patrimoni de la Mancomunitat Comarcal de la Marina Alta, entitat amb la que col·laborem.

La Serranía

Alcoià i el Comtat 

Alto  Palancia 

La Vall d’Albaida