Treballem amb els dónes artistes rurals impulsant el seu desenvolupament personal i professional a través de sessions formatives, promocionem la seua producció artística i generem projectes col·laboratius per a desenrotllar el treball en equip i fomentar la creació de col·lectius artístics.

Dones Artistes Rurals / 2022

Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

En aquesta edició el projecte DAR treballarà amb les dones artistes de la  Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat (Alacant), que engloba les següents poblacions:  Agres, Alcoi, Alcoleja, Alfafara, Banyeres de Mariola, Benasau, Beniarrés, Benimarfull, Concentaina, Gorga, L’Alqueria d’Asnar, Millena, Muro i Penàguila.

Les artistes DAR parlen…

«El món necessita més projectes com aquest, projectes que ajuden a donar valor a la Creació Artística, a la Creativitat, a la Cultura, al Compromís amb el nostre entorn i la col·laboració entre les persones. I no hi ha res més enriquidor perquè JUNTES SEMPRE SOM MÉS».

Susa Alcántara

“El Projecte DAR ha servit d’unió i motivació cultural entre dones artistes que comparteixen territori, a més de molts altres pensaments i interessos, creant un col·lectiu heterogeni amb molts punts en comú”.

Nayra López

“DAR és un Impuls, una Trobada i un Projecte Present i Futur”.

Ana Veintimilla