NOVA CONVOCATÒRIA

PROJECTE PIONER

Des del 2020 treballem amb dones artistes visuals rurals impulsant el seu desenvolupament personal i professional a través de sessions formatives per a la seua professionalització, promocionem la seua producció artística i generem projectes col·laboratius per a desenvolupar el treball en equip i fomentar la creació de col·lectius artístics.

Comptem, entre altres, amb el suport del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el Centre del Carme Cultura Contemporània, el Ministeri de Cultura, la Xarxa Rural Nacional i l’Associació d’Artistes Visuals de la Comunitat Valenciana que va reconèixer la labor de DAR amb el lliurament de Reconeixements 2022.

Ens trobem també en la llista dels millors projectes de cultura en el medi rural 2022 de l’Observatori de Cultura de La Fàbrica.

EDICIONS REALITZADES

DONES ARTISTES RURALS

ANNA ARQUES

ANNA BOLÍVAR

EULÀLIA CALZADA

ROSA CURTO

ANNA MATEU

ANA BALART

SARAH MISSELBROOK

CINTA PROVINCIALE

GINA SANDÚA

IDIL BAZÁN

GEMMA GINOVART

ESTER RAMÓN

NÚRIA RION

ANTÒNIA RIPOLL

MARTA VIDAL

NOTÍCIES

Les artistes de les 5 edicions de DONAR celebren una trobada a Alcoi

El projecte Dones Artistes Rurals (DAR), de Tectònica Cultural, ha celebrat el 23 i 24 de setembre a Alcoi la trobada de les artistes de les 5 edicions realitzades. Les artistes de la segona edició DAR, Alcoià i Comtat, han sigut les amfitriones de l'esdeveniment....