PROJECTE PIONER

Des del 2020 treballem amb les dones artistes rurals impulsant el seu desenvolupament personal i professional a través de sessions formatives, promocionem la seua producció artística i generem projectes col·laboratius per a desenvolupar el treball en equip i fomentar la creació de col·lectius artístics.

Comptem, entre altres, amb el suport del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, el Centre del Carme Cultura Contemporània, el Ministeri de Cultura, la Xarxa Rural Nacional i l’Associació d’Artistes Visuals de la Comunitat Valenciana que va reconèixer la labor de DAR amb el lliurament de Reconeixements 2022.

Ens trobem també en la llista dels millors projectes de cultura en el medi rural 2022 de l’Observatori de Cultura de La Fàbrica.

DONES ARTISTES RURALS

ANNA ARQUES

ANNA BOLÍVAR

EULÀLIA CALZADA

ROSA CURTO

ANNA MATEU

ANA BALART

SARAH MISSELBROOK

CINTA PROVINCIALE

GINA SANDÚA

IDIL BAZÁN

GEMMA GINOVART

ESTER RAMÓN

NÚRIA RION

ANTÒNIA RIPOLL

MARTA VIDAL

NOTÍCIES

Presentació a la Vall d’Albaida

Dimarts arrancàvem a Ontinyent la nostra etapa a la Vall d'Albaida. Ho férem acompanyades per les artistes que formen part d'esta nova fornada. Molt felices de fer camí de la mà de la Mancomunitat Vall d'Albaida i el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana. La...