AMPARO PINTER

 

Dibuix, Pintura, Gravat, Collage i Fotografia

 

Agullent

Naix a Ontinyent, però creix a Agullent. Des de xicoteta mostra aptituds creatives, heretades de la seua mare. A més compta amb el suport del seu pare, que li inculca l’amor pels llibres i la fotografia. Amb aquests importants pilars de base, inicia els seus estudis en la Facultat de Belles Arts de Sant Carles de València, obtenint la llicenciatura en 1988. 

Realitza estudis sobre disseny tèxtil i treballa en aquest sector a Alcoi, Albaida i València. Més tard, amplia la seua formació en disseny gràfic, treballant en empreses de publicitat, fins que, juntament amb dues companyes, munta el seu propi estudi de disseny gràfic. 

Des de l’any 2000 treballa com a docent en programes de formació i ocupació desenvolupant treballs de pintura arquitectònica, acabats i decoració d’interior. Des de l’any 2014 desenvolupa la seua tasca docent com a professora de disseny gràfic, per a diferents entitats locals. 

L’eix conductor de la seua producció artística és la dona, especialment el retrat, abordat amb diferents matisos i particularitats. El llapis i el collage sobre paper, l’acrílic i oli sobre tela o fusta, són les tècniques utilitzades. També realitza gravats en diverses tècniques, desenvolupant especialment els monotips. La seua obra evoluciona amb la investigació i el desenvolupament del collage digital i la fotografia, una altra de les seues grans passions.

CONTACTE:

amparopinter@gmail.com
Instagram: @pinter_art
Facebook: @pinter_art