Anna Bolívar

 

Pintura i il·lustració

Santa Coloma de Queralt

L’Anna Bolívar va néixer a Barcelona el 1991. A l’edat de cinc anys es va traslladar junt amb la seva família a un poble rural del centre de Catalunya, on va poder gaudir molt del contacte amb la naturalesa. Des de molt jove, va demostrar un gran interès per l’art i el dibuix.

Després de formar-se en disseny gràfic i il·lustració, es va submergir en el món del tatuatge, on va desenvolupar-se professionalment durant vuit anys. Va treballar en estudis de la província de Barcelona i va participar en diverses convencions a França. Més tard, va decidir donar un canvi de rumb en la seva vida tornant a viure al poble. Tenia un gran propòsit,  el d’aprofundir en el seu coneixement creatiu estudiant Belles Arts, i desenvolupar el seu projecte artístic personal.

La seva obra es caracteritza per estar centrada en temàtiques naturalistes amb un clar estil delicat. L’Anna utilitza la pintura com a mitjà per explorar l’essència de la naturalesa i del seu propi món interior. En el seu treball combina l’aquarel·la creativa amb l’aiguada japonesa i els traços expressius de la pintura zen, tècnica en la qual s’està formant.

Actualment, compatibilitza la seva activitat pictòrica amb encàrrecs d’il·lustració i també imparteix formació de dibuix i pintura, on ha trobat una manera de portar el seu amor per l’art als altres.

CONTACTE: