ANNA MATEU

 

Pintura, dibuix, joieria i multidisciplines artístiques

Vilaplana

Anna Mateu Munté neix a Vilaplana el 2002, un petit poble rural del Baix Camp. També té una  vinculació amb la Terra Alta, Prat de Comte, d’on era originari el seu avi matern. La connexió  amb els orígens, les arrels, el paisatge, la terra, l’entorn rural són presents en la seva vida i queden reflectits en la seva obra.

Des de ben petita, ha tingut un interès pel dibuix i la pintura. Les seves inquietuds artístiques van  anar creixent fins a voler formar-se en aquest àmbit. Va escollir estudiar el Batxillerat Artístic a  l’Institut Gabriel i Ferrater de Reus i seguidament va cursar un Grau Superior d’Arts Aplicades al  Mur a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, que li va permetre treballar amb diferents tècniques  i materials. Actualment, està estudiant un Grau Superior de Joieria Artística a l’Escola d’Art i  Disseny de Tarragona, un altre mètode d’expressió creativa.

El seu treball és multidisciplinari i tracta temes relacionats amb les seves vivències. La família,  l’ambient rural i l’entorn estan presents en la seva obra.

Tot i la seva curta trajectòria, comença a fer-se camí, ha participat en algunes exposicions i ha  guanyat algun premi. Vol continuar formant-se en diferents àmbits artístics, ja que les seves  inquietuds no paren de créixer.

CONTACTE: