CARMINA GABARDA

 

fotografia

El Villar

1984. Naix a Villar, cursa els seus estudis d’Art en el Complex Educatiu de Xest, especialitzant-se més tard en Disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Superior de Disseny d’Alacant.

Des de fa 10 anys, treballa de dissenyadora gràfica en la Universitat Internacional de València, i divideix el seu temps lliure entre els seus projectes de disseny gràfic, la fotografia i els viatges.

La seua passió per la fotografia l’ha portada a convertir-se en coautora del llibre d’Autoretrats mínims III (BexMagazine, l’Argentina), Elles també (Bex Magazine,l’Argentina). Ha col·laborat en el llibre d’artistes Flamants (HagoCosas, Madrid), i a la fi del 2016 va presentar el seu primer llibre com a fotògrafa, Els dies Llargs (editorial Viu Llibres).

Ha participat en diverses exposicions de fotografia col·lectives i individuals, dues exposicions a Madrid i una a Lleó, i el seu projecte fotogràfic “viatge al centre de mi mateixa” ha sigut publicat en diverses revistes de fotografia nacionals i internacionals.

Des de fa anys, compagina la fotografia amb la seua passió per viatjar, la qual cosa li ha permés poder participar escrivint en diversos blogs articles sobre els seus viatges en solitari. La superació personal i la manera de transmetre les emocions i sentiments que experimenta quan viatja sola, li ha portat a donar diverses xarrades a Madrid, València, Meliana i al seu poble natal, Villar.

CONTACTE: