GEMMA ALCOLEA 

 

dibuix i pintura

El Villar

Gemma Alcolea nascuda a València l’any 1988. Es cria molt prop de la natura cosa que provoca el seu l’interés en l’entorn rural i la manera de vida que aquesta opció comporta. L’observació de diferents maneres de vida i l’exploració de llocs naturals fan que es senta atreta per combinacions d’imatges amb diferents textures i colors. Des de primerenca edat comença a mostrar els seus dots en diverses àrees de les manualitats amb materials que es troben al seu abast.

S’inclina pel món del tatuatge per a estar més prop del dibuix i el disseny, les seues passions. Realitza la major part de les seues propostes amb materials naturals com el grafit o el carbó i se centra en imatges que contemplen tant la vida com la mort, a més, del seu profund interés per les diverses mitologies. En determinada etapa de la seua vida realitza obres en oli i acrílic que li permeten experimentar amb mescles, textures i volums, fomentant d’aquesta manera, el seu interés per aquestes tècniques.

L’objectiu que persegueix és formar-se en Belles arts i poder dedicar la seua vida de manera professional a experimentar tots els camps de l’art.

Gemma ha sigut seleccionada per a participar en el Projecte DAR l’any 2021. Sent aquest el seu primer projecte i assumint el repte amb gran il·lusió i dedicació.

Gemma viu i realitza labors de voluntariat social i mediambiental al Villar, on cada dia observa el capvespre com si es tractés d’un ritual.

CONTACTE: