Gemma Puig

 

Pintura, Dibuix, Còmic, Fotografia

Vallfogona de Riucorb

Gemma Puig va néixer a Barcelona en 1979. Es va criar prop de la mar, però la seva passió era la muntanya. Des de molt petita era una persona amb una gran imaginació, per això dibuixava i escrivia constantment en la seva llibreta.

Va estudiar Periodisme i es va especialitzar en Comunicació d’Empresa. Crear i comunicar era la seva inquietud, per això de jove va començar a produir instal·lacions audiovisuals artístiques.

Va continuar amb la seva professió treballant com a cap de comunicació i com a directora editorial, la qual cosa li va portar a aprofundir en l’escriptura i a realitzar les seves pròpies publicacions.

Fa aproximadament deu anys, va tenir un accident laboral que li va canviar la vida, ja que la va deixar amb una incapacitat total i amb dolor crònic. És quan va descobrir que l’art era una píndola màgica per a donar sortida al seu malestar.

Es va formar en dibuix i pintura i va començar a explorar les seves infinites possibilitats. Es va sumar al Grup de Pintors de Sant Andreu, amb el qual realitza exposicions regularment, i en Vallfogona de Riucorb, on resideix llargues temporades, ha trobat el seu refugi creatiu.

La pintura li provoca alegria i al mateix temps la calma que necessita per a alleujar el sofriment. És per això que aborda temes com la solitud, el dolor, la foscor o els paisatges naturals, entre altres.

CONTACTE:

gpmcomunicacio@gmail.com
Instagram: gpm_00
Facebook: Gemma Puig
Twitter: gpm_00
TikTok: jemstarfallen