GEORGINA MOLLÀ

 

Fotografia

Ontinyent

Naix i creix a Ontinyent (Vall d’Albaida), passa la seua infantesa en la caseta de camp amb la seua àvia, la qual exerceix una gran influència sobre ella. Als nou anys li regalen la primera càmera de fotos i entra en un laboratori fotogràfic de la mà del seu oncle. Des de llavors, la fotografia sempre ha format part de la seua vida, registrant tot el seu entorn des de ben xicoteta. 

Després de cursar dos anys d’Història de l’Art, es decanta per estudiar un curs de fotografia. Això li permet treballar en el sector tèxtil amb la fotografia de producte, així com amb la serigrafia, que aprén del seu pare. 

No obstant això, la fotografia documental és el gènere que més la defineix, ja que li proporciona una major consciència estètica i narrativa.

Ha participat en diversos projectes fotogràfics col·laborant amb Xavier Mollà en diverses publicacions reconegudes com Alma Mediterráneo o la Circunstancia de Carrícola, així com en produccions d’obra fotogràfica original seriada utilitzant tècniques fotogràfiques del segle XIX. 

En els últims anys ha assistit a diversos tallers impartits per fotògrafs com Susana Girón, Xavier Mollà, Jose Luís Moreno o Cayetano Ferrández. 

També s’ha especialitzat en fotogravat i en diversos processos pictorialistes com la goma bicromatada o la cianotípia, entre altres. 

Fa dotze anys que treballa en la rehabilitació d’un mas del segle XVII, la qual cosa li ha permés conéixer més profundament l’entorn rural, que li serveix d’inspiració per a la seua producció artística.

CONTACTE:

jorjamg@gmail.com
Facebook: @jorjamolla
Instagram: @jorjamolla
Twitter: @jorjamolla