GLORIA NAVARRO

 

fotografia

Chulilla

Gloria Navarro naix a València en 1981. Llicenciada en Periodisme (2004) i Màster en Mètodes i eines del Desenvolupament Local. Estudia diversos cursos de fotografia i els completa amb el Diploma de Fotografia Professional en la UPV (2014).

La seua família és de Xulilla, per la qual cosa sempre ha estat molt lligada al seu poble. Gloria participa activament en la vida artística i cultural de Xulilla: forma part de la banda de música (clarinet), ha sigut membre de diferents grups de teatre que han anat creant-se en el municipi al llarg dels anys i ha realitzat diverses activitats relacionades amb la fotografia.

La seua activitat professional comença com a Agent de Desenvolupament Local de Villar durant 5 anys. Més tard treballa com a fotògrafa i periodista en projectes mediambientals europeus (Programa LIFE) i com a fotògrafa freelance. Des de 2018 desenvolupa labors de comunicació i fotografia en l’Agència “L’Ambaixadora”.
Al març de 2017 obté el premi professional del concurs “ClickAlMercat” organitzat per l’Ajuntament de València amb una sèrie de retrats sobre els mercats. En aqueix mateix any autoedita el llibre “Changing Cuba” sobre els canvis que s’han produït a Cuba arran de l’alçament de l’embargament per part dels EUA.

Entre els seus projectes destaca “LMA”, un projecte molt íntim de fotografia documental, i “MC1R: el gen pèl-roig” una sèrie de retrats a persones que comparteixen aquest gen.

CONTACTE: