IDIL BAZÁN

 

PINTURA

L’Ametlla de mar

Idil passa la seva infància a Cabrera de Mar, després viu a la ciutat de Barcelona i més endavant es trasllada a Londres. És amb el naixement del seu fill quan decideix tornar i establir-se a l’Ametlla de Mar, on resideix actualment.

Sempre ha sentit un fort vincle amb l’art, però ha estat en el seu trasllat a la costa, quan ha pogut desenvolupar-se en aquest camp. Organitza el seu propi festival d’art contemporani i cultura surf, el Surfcity Festival a Barcelona. Participa en exposicions i fires d’art a l’Ametlla de Mar.

En les seves obres abasta des del figuratiu a l’abstracte, la seva font d’inspiració és el món marítim on tracta de transmetre l’essència de la vida. Combina diferents tècniques, com la tècnica Gyotaku. Usa tota classe de papers i tintes naturals com la de sépia o calamar i papers d’algues.

Idil continua investigant sobre l’ús de materials naturals en les seves obres, on de moment, ha aconseguit la seva sostenibilitat en un 95%. Es tracta, per tant, d’una artista que sent una gran passió per la naturalesa i mostra el seu clar compromís amb el medi ambient.

CONTACTE: