IMMA LÓPEZ MORA

 

Pintura, dibuix, il.lustració, escultura

L’Olleria

Naix a Montaverner, en el cor de La Vall d’Albaida en 1972. Passa la seua infància entre jocs al carrer, dibuixos infantils i l’escarpada cresta del Benicadell de fons. 

Estudia Belles arts en l’especialitat de dibuix en 1997 i s’enfoca en la docència. 

Compagina la seua activitat docent amb l’artística. No obstant això aquesta última pren més protagonisme amb la pandèmia. És llavors quan es dedica més intensament a la creació d’il·lustracions.

La seua passió per l’arquitectura, els jocs constructius, la relació humana amb l’espai que ocupa i la transformació arquitectònica dels nuclis urbans han sigut una referència constant en les seues imatges. 

La casa, la llar i l’habitatge es representen en les seues imatges com una silueta-pictograma d’aquarel·la. Les cases acolorides que es multipliquen en les seues obres, representen personatges. Aquestes es troben immerses en un paisatge o mimetitzades amb aquest. Són cases acolorides que ens transporten a la infància d’Imma, una infància alegre i vibrant, jugada als carrers del poble. 

Actualment Imma, continua formant-se tant en el sector de la docència com en el d’arts plàstiques i visuals, on ha iniciat el camí cap a la tridimensionalitat i el volum formal en les seues construccions.

CONTACTE:

ilopezmora72@gmail.com
Facebook: @imma.lopezmora.3
Instagram: @imma.lopezmora