ISABEL SOSA

 

estampado, collage, ilustración, cerámica, escultura

Banyeres de Mariola

Isa Sosa creix a Banyeres de Mariola. Es forma com a Enginyera Tècnica en Disseny Industrial en diferents escoles i centres educatius d’Alcoi, València i Múrcia. Després de treballar durant diversos anys com a dissenyadora d’interiors, es muda a Londres. Allí estudia art i desenvolupa la major part de la seua obra en modalitats com l’estampació, el gravat, la ceràmica i el collage.

Inspirada sobretot per la naturalesa, l’art abstracte de meitat del segle XX i l’escola Bauhaus, recrea combinacions de formes simples i colors alegres. Amb una cridada a la reflexió, tracta de valorar les xicotetes coses que l’envolten. Simplificar, desconstruir, ordenar i reordenar idees són, per a ella, les lliçons de la vida que donen sentit a la seua existència.

En els seus últims treballs, Isa combina projectes personals amb diverses col·laboracions. Les seues especialitats van des del disseny de producte, la serigrafia, el muralisme, la il·lustració i l’escultura. Es considera una apassionada dels projectes d’art públic.

CONTACTE: