LAURA CASAS

 

Disseny gràfic, il·lustració, multidiSciplines artístiques

Montblanc

Va néixer en 1979, viu a Montblanc amb la seva parella i els seus tres fills.

Va estudiar Belles arts a Barcelona i posteriorment Gràfica Publicitària a l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona. En acabar, va treballar de dissenyadora gràfica. Posteriorment va ser i continua sent professora d’art i disseny en la mateixa escola de Tarragona on va estudiar. També és membre de l’associació La Baridana, Col·lectiu d’Acció Artística.

És dissenyadora gràfica i es defineix com a creativa. Sempre ha tingut inquietuds artístiques. En l’àmbit més personal i per a evadir-se de tota la bullícia d’obligacions imposades, crea il·lustracions, petites animacions, algunes enquadernacions, estampacions, entre altres petites disciplines. La cal·ligrafia és una d’elles, escriure amb tinta i ploma, és per a ella un acte gairebé meditatiu.

La seva part artística més pública es mou en treballs cooperatius i socials. Qualsevol excusa per a ella és bona per a crear: un esdeveniment, una festa, una sorpresa, etc. I per petit que sigui, posa tota la passió en cadascun dels seus projectes, cuidant sempre tot el procés.

Per a Laura cada dia és un aprenentatge. Sempre està atenta a tot allò que li envolta i amb una mirada molt humana, aprèn, innova i comparteix.

CONTACTE:

lcasas6@hotmail.com

Instagram: lauracasasmurtra