LLUCI JUAN

 

Dibuix, pintura, escultura, instal·lació, fotografia, vídeo

 

Aielo de Malferit

Lluci Juan naix a Aielo de Malferit en 1987. Es cria amb els costums i les tradicions més conservadores d’aquesta zona, un fet que marca la seua infantesa i adolescència. Al llarg de la seua vida, Lluci mostra una certa habilitat amb les arts plàstiques, així com amb la invenció d’artefactes i joguets. Aquest interés és tan persistent que malgrat la reticència familiar, es forma en Belles Arts. 

Durant la llicenciatura coneix nous referents i realitats culturals que la porten a rebel·lar-se i qüestionar-se. L’artista proposa respostes a les injustícies de la societat capitalista i patriarcal. 

Els seus treballs parlen de la vida quotidiana, fa referència al gènere, la perifèria i el sistema cultural establit. Aposta per la implicació de l’espectador en les seues obres i per a això, els convida que tinguen un paper actiu cap a un canvi en la societat. D’aquesta manera, promou el pensament crític des de l’individual al col·lectiu. Aquest plantejament li ha portat a implicar-se en col·lectius i entitats que treballen per al canvi. 

Lluci ha exposat individualment en la galeria Antoni Pinyol (2013, Reus), ha rebut més de 10 premis. Imparteix conferències i la seua obra forma part de col·leccions internacionals tant públiques com privades. Fa tasques com a gestora cultural, jurat d’art, comissària, etc.

CONTACTO:

contact@llucijuan.art
Web: www.LluciJuan.art
Facebook: @Lluci.Juan
Instagram: @llucijuan
Twitter: @LluciJuan