MACU JORDÀ

 

Pintura, escultura

Concentaina

Naix en Cocentaina (Alacant) i des de ben petita, mostra actituds creatives. Als nou anys guanya el premi provincial de pintura i el seu pare la matricula a Belles Arts Municipals d’Alcoi. Les arts plàstiques passen a formar part dels objectius de la seua vida.

Finalment, estudia  Disseny a l’Escola d’Arts i Oficis d’Alcoi i obté el Títol en Disseny Gràfic.

Decideix ampliar coneixements i marxa a Barcelona on aconseguix la Graduació en Pintura Mural a l’Escola d’Arts Aplicades i Oficis Artístics «La Llotja». En Barcelona acudeix a diversos tallers ceràmics on crea peces en tres dimensions. Des d’aleshores ha participat en

 multitud d’exposicions i la seua obra es troba a col·leccions d’arreu del món (Espanya, França, Itàlia, Alemanya, Portugal, Florida, Japó) així com en fons d’art com el MEAM (Museu Europeu d’art Modern, Barcelona).

Observadora crítica de la quotidianitat, les seues propostes es mouen al voltant de la presència de dones. Des d’una introspecció sensible i compromesa, crea actituds i presències intemporals amb un punt de tensió, misteri i tendresa, constituint d’aquesta manera,  el segell personal de la seua signatura.

CONTACTE:

Mail: ladamacu@hotmail.com
Web: macujorda.com
Instagram: @jordamacu
Facebook: macu.jorda
Twitter: ladamacu