MªJOSÉ MATEO

 

DIBUIX, PINTURA, DISSENY I IL·LUSTRACIÓ

El Villar

María José Mateo Torres, va nàixer a València l’any 1973. Es va criar a Villar al costat de la seua família. Influenciada pel seu pare, gran aficionat a la pintura, va començar des de xiqueta a dibuixar i a compartir hores de descobriment artístic amb ell. Va créixer envoltada de pinzells, llenços, làmines i llibres que van despertar en ella la fascinació per l’Art. Això sens dubte, va marcar el seu destí professional.

La passió heretada per la pintura i el dibuix, es materialitza com a afició, i és en l’adolescència quan cultiva el seu interés creatiu i decideix encaminar els seus estudis cap a la comunicació visual.

Es gradua en Arts Aplicades per l’Escola d’Arts i Oficis de València, un any després, convalida els seus estudis en la Facultat de Belles Arts i es gradua com a Tècnica Superior en Disseny Gràfic, i comença així, una dilatada carrera professional.

Sense aferrar-se a un estil fix, incorpora en els seus dissenys digitals, tècniques d’expressió gràfica com aquarel·les o dibuixos manuals. Entén el disseny com a mètode de comunicació. Transmetre és l’objectiu i el recurs que les arts plàstiques li ofereixen, amb un rerefons conceptual aquestes són totes eines imprescindibles en els seus processos creatius.

En 2020 obté el premi al millor cartell anunciador del Carnestoltes de Villar.

María José, treballa com a dissenyadora des de 1997. En l’actualitat, contínua desenvolupant la seua labor professional com a freelance.

CONTACTE:

Mail: mjmateocrea@gmail.com
Instagram: @josecoke260
Twitter: @josecoke260