MAR NAVARRO LLOMBART

 

Video i fotografia

Benassal

Mar Navarro Llombart (1990, la Vall d’Uixó) és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Jaume I, on també cursa el Màster en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació. 

Com a artista visual, utilitza el documental i la no-ficció com a eina creativa. Amb el seu treball mostra interés per la memòria, la identitat, la cultura i les tradicions, però també per tot allò que envolta la societat contemporània actual, com són la globalització, la immigració, el turisme, les noves tecnologies o el feminisme. 

És la convergència d’uns temes amb altres el que capta l’atenció de la seva mirada, amb la qual conforma diversos projectes heterogenis. Alguns d’ells han sigut exposats i exhibits a Espanya i Portugal, on ha guanyat diversos premis en fotografia i vídeo. 

Inicia la seva carrera com a realitzadora de cinema documental a les illes Açores, on habita intermitentment entre 2016 i 2020 i on crea el seu primer llargmetratge “A fotógrafa do vulcão”. 

Actualment, es troba desenvolupant diversos projectes, on destaca el llargmetratge en fase de desenvolupament “A última ilha” (L’última illa), que compta amb el suport del Govern Regional de les illes Açores, de l’Institut Valencià de Cultura i dels laboratoris de desenvolupament Cima Impulsa 2021, Docslab À Punt 2021 i Doklab Navarra 2023.

CONTACTE: