Maria Canet

 

Audiovisuals i performance

L’Olleria

Artista audiovisual i performer. Viu la seua infància primerament a  Llutxent i als sis anys es trasllada a l’Olleria. Posteriorment, viu a  València on  estudia Belles Arts a la Facultat de Sant Carles a la UPV. 

Des de menuda ha mostrat un gran interés cap a tot allò relacionat amb l’art i amb fascinació pel dibuix. Va ser als dèsset anys quan té el seu primer  contacte amb el món de l’audiovisual, executant l’obra Autoretrat, Videoart, de la que més tard faria un remake. L’any 2017 comença el grau en Belles Arts on, després de provar amb diferents disciplines, tria l’audiovisual i la performance com a mitjà d’expressió per a la seua obra i projectes. Treballa  sempre a partir de fets autobiogràfics que l’han marcada al llarg de la seua  vida, portant aquestes qüestions a un escenari social i de crítica. D’aquesta manera, aconsegueix crear un art de caràcter personal però també proper a  l’espectador, a més de combatiu. 

L’artista ha participat en festivals com el Clec Fashion Festival (2021) i  el MEVart. També va participar com a performer en la inauguració del fòrum MAV al Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) de València i va fer la seua  primera exposició individual el 2022 a la Casa de Patraix, València. 

Actualment estudia el Màster de Professor/a de Secundària a la UV i segueix  amb la seua producció de manera paral·lela. És resident a l’Olleria, València.

CONTACTE:

mariacanet.art@gmail.com
Web: mariacanets.wixsite.com/my-site
Instagram: @mariacanet.s