MARTA VIDAL

 

Escultura, assemblatge, dibuix, il·lustració

La Ràpita

Sent molt petita, Marta comença a jugar amb objectes trobats per a donar-los diferents usos. Aquesta creació del seu propi món i aquest entusiasme per l’assemblatge, reapareix anys després de manera involuntària.

Es llicencia en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València (2011).  Compta amb un Màster en Arts Visuals i Educació: Un Enfocament Construccionista, per la Universitat de  Girona (2012) i un Màster en Professorat d’Educació Secundària. Especialitat de Dibuix per la  Universitat de València (2021).

Mentre cursa els seus estudis universitaris, un accident li fa canviar el rumb de la seva trajectòria artística. La necessitat vital per a poder expressar-se, desperta el seu interès sobre el simbolisme i com a resultat d’aquesta recerca, acaba creant el seu propi llenguatge.

Treballa fonamentalment a través de l’escultura, on continua investigant i experimentant. Utilitza materials naturals com la fusta, el paper o l’aigua, a més de filferros i altres objectes reciclats. Entre els temes que abasta es troben la fragilitat, la naturalesa i la vida.

CONTACTE: