MIRIAM BAREA

 

Escultura, fotografía, grabado, arte textil, diseño gráfico

Alcoi

Nascuda a Alcoi, Miriam Barea és una artista multidisciplinària que obté el Grau de Belles arts en 2019 per la Universitat Miguel Hernández d’Elx i que complementa la seua formació amb un màster en Disseny Gràfic a l’Escola Superior de Disseny de Barcelona l’any 2020.

Especialitzada en Arts Plàstiques i interessada en les tècniques tèxtils i els seus materials com a elements creatius, el seu discurs artístic sempre gira entorn de la dona i els diferents rols de gènere en l’ús de materials i tècniques.

Durant la seua trajectòria com a artista, ha pres part de diferents exposicions amb propostes que generen un gran impacte visual. Entre elles, cal destacar: Inflexions (2022), Mulier (2021) i La puntada que tot travessa (2020). Les seues obres, a més d’aparéixer en diverses publicacions com per exemple Mulier, revista a càrrec de Cynthia Manchón, o el llibre Flamants 2020, també han sigut objecte de conferències en institucions de reconegut prestigi com l’Institut Valencià d’Art Modern d’Alcoi.

CONTACTE: