Raquel MendozaArt

 

Pintura i tècnica mixta

VINARÒS

Raquel Mendoza naix a Barcelona en 1974, encara que creix en la seua terra materna cordovesa, envoltada de patis florits de gesmilers, geranis i rosers. En l’adolescència torna a Catalunya, es forma i treballa com a Tècnic Especialista en Relacions Públiques. Malgrat que la creativitat sempre forma part de les seues aficions, no és fins a anys més tard, després d’un canvi de vida radical i una nova marxa com a empresària en el sector de l’hostaleria, quan pot reprendre la pràctica de la pintura. 

La seua passió pels viatges, l’interés per les diferents perspectives culturals i per les experiències viscudes durant estos, la impulsen a iniciar estudis universitaris en Humanitats, alguna cosa que té clara influència en la seua obra. Més tard, una lesió greu en la columna, l’espenta a qüestionar-se molts aspectes de la seua vida i a treballar-los de manera holística amb l’ajuda de professionals i de dones molt especials que apareixen en la seua vida. 

És llavors quan de manera autodidacta, comença a practicar la pintura intuïtiva com a forma de connexió amb les emocions i sentiments, convertint-se en una forma de meditació i de curació amb un procés introspectiu, que l’ajuda a millorar físicament escapant d’una cirurgia i minusvalidesa. Per això, la seua pintura és un reflex de la seua espiritualitat i les seues inquietuds, una eina fonamental per a connectar amb l’oníric on s’entremesclen motius florals amb l’abstracció. 

Com a resultat d’este bagatge, des de principis del 2022, dona un gir més a la seua vida i decideix dedicar-se plenament a la pintura, a la tècnica mixta, a la creativitat i a realitzar tallers compartint el que fins ara ha sigut la seua experiència vital, amb l’anhel de poder servir d’ajuda i suport a altres persones; sempre amb una constant necessitat d’experimentar. 

CONTACTE:

hola@raquelmendoza.es
Web: www.raquelmendoza.es
Facebook: @raquel_mendozaart
Instagram: @raquel_mendozaart
TikTok: @raquelmendozaart