SARI MIRÓ

 

Pintura

Alcoi

Amb una clara vocació per la pintura, Sari Miró (1952, Alcoi) comença la seua trajectòria com a artista des de molt xicoteta. Els seus començaments es remunten a l’Escola de Belles arts d’Alcoi, on durant 9 anys treballa una de les tècniques que considera imprescindible en la seua trajectòria: el clarobscur. Aquests anys d’investigacions plàstiques li permeten trobar un llenguatge propi.

Es matricula en la Facultat de Belles arts de València i a partir d’aqueix moment, realitza cursos amb artistes reconeguts. Es presenta a biennals i concursos de pintura nacionals i internacionals, en els quals en nombroses ocasions és seleccionada. Paral·lelament, exposa també en diferents galeries i institucions com la Fundació Frac i la Sala Barberá.

Experimenta amb la figuració, les veladures, el cromatisme, la descomposició i l’abstracció, amb traços decidits. Un viatge a Berlín i la trobada amb l’artista creatiu Cayetano Navarro, desemboquen en un gir radical en la seua obra. A més d’incorporar elements geomètrics i arquitectònics, reutilitza també elements com a dibuixos d’arquitectura. Trets artístics que encara hui, són elements importants en la seua obra.

Segueix amb la seua formació amb l’artista i professor Blay Tomás Ibáñez “Creativitat i interpretació Pictòrica” i amb Cayetano Navarro “Procés de Creació Artística i Conceptualització de Projectes”.

 

CONTACTE: