VICTORIA SÁNCHEZ

 

Dibuix, pintura i altres formes d’expressió

Titaguas

Naix a València al desembre de 1988 en el districte de Campanar, però des de 2016 resideix en el municipi de Titaguas. Aqueix mateix any es llicencia en Belles Arts en la Universitat Politècnica de València.

Fa classes de pintura als xiquets i xiquetes d’aquest municipi de manera autònoma durant un temps i ací descobreix que la didàctica i la pedagogia era el seu camí. Després d’això té l’oportunitat, a través d’una beca de postgrau de la Diputació de València de fer treballs patrimonials i culturals a l’Ajuntament de Titaguas.

En 2019 realitza un postgrau d’Educació Artística i Gestió de Museus de la Universitat de València dirigit pel catedràtic Ricard Huerta. Al desembre de 2020 publica un article en la revista Perifèrica Internacional anàlisi per a la cultura i el territori de la Universitat de Cadis, amb el títol: “Patrimoni rural com a recurs didàctic per a centres educatius valencians: Titaguas connexions educatives des de la perifèria”.

En relació amb la seua obra actualment s’interessa molt interessada en el Land Art i la botànica, els processos de la matèria com a metàfora dels processos humans i creatius. La psicologia i la filosofia donen suport a les seues obres. La ciència i la geometria també li resulten molt interessants. Les avantguardes europees sempre han sigut la seua font d’inspiració.

CONTACTE: