Obrim convocatòria a la Conca de Barberà! Ja teniu disponible en el nostre web tota la informació per a presentar-vos les artistes que treballeu a la Conca de Barberà.

Les dones seleccionades formaran part d’una plataforma de Dones Artistes residents en zones rurals, que visibilitzarà el seu treball a través de la inclusió de les seues dades i obres en la pàgina web del projecte.

Durant la duració del projecte es realitzaran trobades amb la finalitat de presentar el projecte, realitzar informes de les necessitats de les seus participants, i s’oferiran serveis de consultoria. A més a més rebran una formació a través del curs d’orientació laboral per a artistes visuals, impartit per Jaime López de l’Associació Art Sostenible, consultor i mentor d’artistes visuals amb una llarga trajectòria en el sector de la cultura.

Finalment s’impulsaran col·laboracions per a la creació de projectes comunitaris i es programarà un esdeveniment en una institució cultural en el territori on es presentarà el projecte i les artistes mostraran els avantprojectes generats a DAR.

https://proyectodar.es/2023-comarca-de-la-conca-de-barbera/